Betfair

Дата на създаване
2000
Бонус
до 100 евро
Коефициенти
Много Добри
Залози на живо
Да
Покер раздел
Не
Казино раздел
Не
Излъчване на мачове
Да
Лайф чат
Да
Лиценз за България
Да
Мобилна версия
Да
Оценка
9.1/10

Betfair – Световен лидер в Спортните Залози

Как да се регистрирам и да взема 200 Евро Бонус от Betfair?

 

Регистрирайки се чрез бутона „РЕГИСТРАЦИЯ“ ще получите правото на 10 бонуса по €20 до максимум €200.

За всеки пети залог на стойност €5 ще получавате по €20 бонус.

Информация за Betfair

ИНФОРМАЦИЯ ЗА BETFAIR

Основана през 2000г – Betfair е най-голямата спортна борса в света, която предлага и най-добрата платформа за спортни залози. Сайтът на Betfair е изключително интуитивен и приятен за употреба, което е едно от най-големите му предимства пред останалите букмейкъри. Освен с мобилна и десктоп версия, Betfair разполага и с иновативно приложение за вашият телефон, с което поставянето на залози се извършва буквално за секунди.

Betfair ТОП Коефициенти

BETFAIR ТОП КОЕФИЦИЕНТИ

Betfair предлага най-високите коефициенти в Европа. Освен високите коефициенти, букмейкърът ще Ви даде възможност да избирате от над 100 маркета за всеки мач от топ първенствата по света. Високи коефициенти плюс голям избор, е равно на големи печалби!

Betfair Съпорт на Български

BETFAIR СЪПОРТ НА БЪЛГАРСКИ

Съпорт отделът на Betfair е безспорно най-висококачествения на пазара и вече може да си комуникирате с него на роден език. Отправяйте запитванията си към екипа на Betfair по всяко време на денонощието чрез чат на живо, телфон или имейл.

Betfair Кеш Аут

BETFAIR КЕШ АУТ

Кеш Аут функцията на Betfair Ви дава пълен контрол над поставените от Вас залози. Кеш Аут е винаги наличен, без значение дали залогът е извършен преди мача или на живо. Багодарение на Betfair Cashout може да направите частичен кеш аут и да оставите част от залога си активен.

Betfair Acca Edge

BETFAIR ACCA EDGE

Acca Edge функцията Ви дава възможност да си върнете парите обратно, ако сте заложили на няколко мача в един фиш и единият от тях е губещ. Трябва да имате предвид, че при активирането на тази функция, коефициентите леко се занижават. Acca Edge подсигуряването на залог е любимата функция на играчите в Betfair.

Betfair Спортна Борса

BETFAIR СПОРТНА БОРСА

Спортната Борса на Betfair е най-голямата и единствена по рода си в света. Спортната борса Ви дава възможност да залагате СРЕЩУ или ЗА залозите на други играчи. Това означава, че коефициентите не се определят от букмейкъра, а от самите потребители.