PokerStars.bg

Личният ни опит с Pokerstars.bg

PokerStars е най-големият покер сайт в света. Основан през 2001 година, от самото начало онлайн платформата привлича интереса на много покер играчи. В близкото минало двата основни конкуренти в онлайн покер индустрията бяха Full Tilt Poker и PokerStars. Впоследствие PokerStars придоби Full Tilt Poker, като този процес отне няколко години, докато окончателно през 2016 всички играчи бяха прехвърлени в Pokerstars, което превърна онлайн платформата в едноличен лидер сред световните покер сайтовете. За справка – в повечето време PokerStars генерира повече трафик отколкото всички западни покер сайтове взети заедно, което само по себе си говори за мащабността на този сайта. В добавка на това PokerStars е номер едно по турнири, кеш игри и събития на живо (със своя онлайн ТВ канал, чрез който може да наблюдавате най-титулуваните PokerStars турнири). Сайтът притежава лиценз от Държавната комисия по хазарта на Република България и в момента оперира напълно легално на територията на страната.

pokerstars-daniel-negreanu

Бонус – вземи 600 долара начален бонус

Очаква ви изключителен бонус при регистрация в PokerStars. Това се явява 100% от стойността на депозираните от вас средства, като имате възможност да направите до три депозита в рамките на 60 дни (до $600). Бонусът ще бъде преведен във сметката на профила ви под формата на рабат точки. Звучи сложно, но всъщност е много проста процедура и е във ваша полза. Рабат е промоция или бонус, който вие получавате и може да залагате. По този начин, когато залагате вие първо ще залагате средствата, които са ви дадени от казиното (в случая рабат точките), а чак след това, ако ви се наложи ще залагате свои собствени пари. Така лесно ще може да си правите сметка кога залагате свои пари и кога играете със своя бонус. По правило винаги първо се играе с рабат точките и ако ги изгубите чак тогава започвате да играете с личните си средства. Звучи примамливо, нали?

Например – играч депозира $600. След това той получава допълнително рабат на стойност $600, който ще се освобождава на части от $10 за всеки 180 точки за осребряване, спечелени през следващите четири месеца. Хубавото е, че бонусът е валиден в следващите четири месеца и така, например, можете да депозирате $100 да изпълните изискванията по бонуса ви (което ще рече да заложите и разиграете полагащите им се рабат точки), след това да депозирате нови $100 и да изиграете бонус рабат точките и по тях. Ако направите теглене след този депозит, вие губите правото си за получаване на следващи бонуси, дори и по време на срока на офертата (до 4 месеца след първия ви депозит).

Безплатна игра на стойност 30 долара

Друг бонус, които може да получите при първи депозит. Ако депозирате над $20 използвайте кода „THIRTY” и ще получите $30 като безплатен вход в различни игри. Този бонус ще бъде разпределен към вашата сметка в течение на 6 дни като в първите три дни получавате 5 билета на стойност $1 за Спин & Гоу игра, четвъртия и шестия ден получавате безплатни $5, които да използвате както сметнете за добре, а на петия ден отново получавате 5 билета за Спин & Гоу игра на стойност $5.

Как да инсталирам проложението на PokerStars.bg?

Кликнете на зеления бутон „Download and play“, който се намира на началната страница.

pokerstars-instalirane-na-prilojenie

Инсталирайте приложението на вашия компютър. Маркирайте опциите за инсталиране, като посочите къде искате да бъде инсталирано приложението и неговите преки пътечки (shortcuts). След това отбележете, че сте съгласен с условията на Pokerstars.bg и кликнете на зеления бутон „Инсталирай“.

pokerstars-instalaciq

Инсталацията няма да отнеме много време. След това просто кликнете на иконката на покер старс и приложението ще се отвори. Може да разгледате масите, събитията и всички Покер Старс турнири. Но най-важното нещо, което трябва да направите след като сте инсталирали приложението е да се регистрирате.

 

Как да се регистрирам в PokerStars.bg?

 

След като вече сте инсталирали приложението е време за регистрация. Няма как да се регистрирате в сайта, това може да се случи само в приложението на PokerStars. В горната част на приложението ще видите зелено поле, наречено „Включете се сега“.

pokerstars-registraciq

След като кликнете на „Включете се сега“ приложението ще ви накра да премиете през няколко стъпки на регистрация. Първата е да създадете свой собствен StarsID, който трябва да е минимум 4 символа. Ако желаното от вас ID е заето, то платформата ще ви предложи няколко други варианта, които се доближават до него. След това по-надолу са полетата за парола и потвърждение на паролата.

pokerstars-registraciq

На следващата стъпка от регистрацията се попълва имейл адрес и държава на пребиваване. Преди да продължите напред трябва да кликнете на последните три потвърждения – че сте навършили 18 години, че те наясно с политиката за конфиденциалност на сайта и че сте наясно с правилата за игра. След това кликнете на „Създай сметка“ долу вдясно и готово – вече имате сметка.

Бидейки притежател на сметка вие имате възможност да играете с играете с истински пари или с виртуални. Както можете да се досетите, повечето игри и турнири са с реални пари, като за да се включите в тях вие трябва да депозирате средства в сметката на профила си.

 

Как да депозирам пари в PokerStars.bg?

След като вече имате профил в PokerStars.bg е време да депозирате средства в сметката си. Намирате се в лобито на приложението (началната страница), а в горния десен ъгъл в платинен цвят се намира надписът „Каса“.

pokerstars-deposit

Още с първия клик върху касата приложението директно ще ви прехвърли към страницата за депозит. Трябва да си изберете кой метод ще използвате, като изборът е доста голям.

pokerstars-deposit

Добрата новина е, че най-популярните и достъпни методи на депозиране са налични – дебитна/кредитна карта и чрез EasyPay. Обикновено всеки разполага с разплащателна карта, която може да регистрира, за да депозира пари и да тегли своите печалби, а другият изключително досъпен начин е чрез някой офис на EasyPay – бързо, лесно и удобно. А ето кои са всички налични методи на депозиране:

  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro
  • Neteller
  • Entropay
  • ePay.bg
  • Skrill
  • PaysafeCard
  • банков трансфер

 

Ако сте избрали метод на депозиране с дебитна/кредитна карта и сте натиснали бутона „Депозирай“ следващата стъпка е да въведете данните на вашата карта.

pokerstars-image

В първото поле „Номер на карта“ вие трябва да попълните 16-те цифри от лицевата част на картата. Следва полето за валидност на картата, където трябва да въведете месец и година, до които е валидна картата(тази информация се намира на самата карта). В полето „Номер на верификация на картата“ трябва да попълните 3-цифрения код за сигурност, който може да намерите на задната страна на самата карта. Накрая въвеждате сумата, която искате да депозирате. Обърнете внимание, че минималната сума на депозит е 10 лв. В последното поле „Код за рабат“ трябва да въведете бонус код STARS600. Първите ви 3 депозита с обща стойност до 600 долара ще ви бъдат дадени на 100% под формата на рабат точки(повече информация по този въпрос дадохме в по-горния абзац за бонусите).

 

Турнири

Като най-голям покер сайт в света, в PokerStars има най-добрите и масови покер турнири. Има мащабни ежегодни и ежеседмични турнири на PokerStars, също така на разположение са и множество Sit&Go турнири, зависи от това какъв тип играч си и какъв тип турнири предпочиташ. Ето и самите турнири.

Годишни турнири

 

MicroMillions

Множество от турнири, които са достъпни за играчи от всяко ниво, поради ниските цени на билетите и големите наградни фондове. Цените на билетите започват от 0,11 долара, а общият награден фонд на всички турнири от серията на MicroMillions надхвърля 3 милиона и половина долара. Турнирите са над 121 и се провеждат в рамките на две седмици. Това е една чудесна възможност да си „сверите часовника“ на турнир с играчи от всякакъв ранг на турнир с доста добър награден фонд.

 

WCOOP

World Championship of Online Poker (WCOOP) е световният шампионат на Покер Старс. Графикът на турнира включва над 60 по-малки турнира и се провежда в рамките на 2 седмици, обикновено през септември. Общият награден фонд на всички турнири от WCOOP е над 70 милиона долара. Освен огромна печалба, победителят се провъзгласява за Световен покер шампион. Повечето събития имат версия с нисък, среден и висок вход, който варира от $2,20 до $25 000.

Има два Главни турнира: с вход от $55 и гарантиран $1 милион, а вторият турнир е с вход от $5200 с гарантирани $10 милиона, включително минимум $1 милион за победителя!

 

SCOOP

Spring Championship of Online Poker (SCOOP) е пролетният шампионат по покер, който обикновено се провежда през месец май. През 2018 година имаше внушителни награди като гарантирани 110 милиона долара, в които се включват както кеш награди (включително всеки ден турнир с гарантирани 1 милион долара), така и билети за престижни покер турнири в платформата на Покер Старс. Разбира се, както всяко голямо събитие има три Главни турнира с входове от съответно $109, $1050 и $10 300, чийто общ награден фонд надхвърля 10 милиона долара.

 

Turbo Series

Ако обичате динамиката и Спин & Гоу, това е вашият турнир. А именно съвкупност от 74 бързи турнира с примамливи наградни фондове и страхотни оферти. Имате възможност да се насладите и да покажете вашите възможности в хипер-турбо и турбо версиите на популярните покер формати на Покер Старс. Наградните фондове са на обща стойност 15 милиона долара. Двата Главни турбо турнира-близнаци на са с вход oт $55 и $1050 с гарантирани наградни фондове от общо $3 500 000.

Входовете на обикновените турнири от Turbo Series започват с 11 долара, но също можете да спечелите място в тях и от сателитите с нисък вход.

Седмични турнири

Sunday Million

Представяме ви най-големият седмичен турнир по покер в света.  С гарантиран награден фонд от $1 000 000, а сумата, предназначена за първото място редовно надвишава $100 000. Всеки истински любител на покера, и по-конкретно на Тексас Холдем без лимит е длъжен да се пробва на Sunday Million и да премери сили с най-добрите покер играчи от цял свят. Имате шанс да спечелите билет за този турнир чрез стотиците сателити през седмицата или можете да се включите директно в турнира като си купите билет на стойност 215 долара. Високата цена на билета кара много от покер играчите да предпочетат първия начин по придобиване на пропуск за този турнир – печелейки по-малък седмичен турнир (цените на тези седмични турнири започват от под 1 долар).

 

Sunday Billion

Това е турнир, в който играете за виртуални пари. Иначе казано, борите се за дял от 1 милиард чипа. Това събитие се радва на огромен интерес именно поради щедрите си печалби, а и конвертирането от чипове в пари впоследствие е най-очакваната част за всеки един участник в Sunday Billion.

 

Sunday Warm Up

Поредният седмичен турнир, който ще ви заинтригува. Тук предимството е, че може да си спечелите билет от турнир с евтин билет или директно да си купите билет, който е на прилична цена. Цените и наградните фондове за този турнир варират, но наградният фонд е доста приличен.

pokerstars-image

Заключение

Организаторът на Световните серии по покер PokerStars е най-доброто място, на което да започнете да играете онлайн покер, независимо от нивото ви. Сигурната и надеждна платформа на сайта ви дава невероятна възможност да играете с играчи от цял свят на избрани от вас маси и турнири. Също така безплатното ръководство за покер стратегии е разработено, както за начинаещи, така и за играчи, които имат желание да надградят своите знания и умения. Каналът Pokerstars.tv ви дава неограничени възможности да сте близо до любимата ви игра и да следите как се развиват турнирите и големите играчи с излъчвания на турнири и събития от цял свят.

Въпреки наличието и на други сайтове с подобна платформа за покер, като тази на Bet365 покер, опитните играчи единодушно предпочитат PokerStars. Неслучайно PokerStars е създал едни от най-успешните играчи в света като Даниел Негреану, Крис Мънимейкър, Джейсън Самървил и други, които са използвали шанса си и сега са величията на съвременния покер.